چطور میشه از حداکثر مزایای بیمه تامین اجتماعی استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط سبحان محمدی در دسته بندی پرداخت حق بیمه

پروفایل
up
down

سلام. وقت بخیر.

طبق قراردادی که با یکی از سازمان های دولتی منعقد شده، کارفرما ملزم به پرداخت 20 میلیون تومان بیمه تامین اجتماعی در طول یک سال برای بنده شده است.

اختیار انتخاب عنوان شغلی و حق بیمه ماهانه با بنده است. برای استفاده حداکثری از خدمات بیمه تامین اجتماعی، کدام عنوان شغلی و چه مقدار حق بیمه ماهانه باید رد کرد؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد روزبهانی

profile
up
down

با سلام و روزبخیر.

در خصوص سوال مطرح شده باید بگوییم که در میزان مزایای تامین اجتماعی برای شما تفاوت آشکاری ایجاد نمیگردد و با توجه به گستردگی عناوین شغلی سازمان تامین اجتماعی می توانید نوع شغل خود را از فایل مربوطه در سایت سازمان تامین اجتماعی انتخاب کنید.