اگر بازخرید مرخصی در سال جدید انجام بگیرد اما پایان همکاری سال گذشته باشد، بازخرید مرخصی چگونه انجام میشود؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من اسفند سال قبل قطع همکاری کردم اما قرار هست که بعد از فروردین باهام تسویه حساب کنن میخواستم بدونم برای محاسبه بازخرید مرخصی تعرفه سال جدید باید حساب بشه یا سال قبل که من قطع همکاری کردم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام و وقت بخیر اگر قرارداد سال گذشته به اتمام رسیده باشد ولی تسویه حساب در سال جدید صورت بگیرد، مبنای محاسبه مبلغ بازخرید مرخصی، تعرفه حقوق و دستمزد آخرین روز کاری سال گذشته است.