چطور سوابق بیمه را بدون داشتن قرارداد پیگیری کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط Mojtaba Arkanji در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر من حدود ۱۲ سال در یک نانوایی کار کردم و با کارفرما قراردادی نداشتم بیمه هم نشدم. حالا از این کار خارج شدم. میخواهم بدانم برای این که تمام سابقه این 12 سال را برگردانم و زحماتم هدر نرود باید چکار کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط میلاد نظری

profile
up
down

درود بر شما. کارفرما براساس قانون مکلف است که کارمندان خود را بیمه کند و این یک قانون اجباریست. شما باید طرح دعوی انجام دهید تا بتوانید تمامی حقوق مربوط به این سال ها را دریافت کنید. برای این کار باید مدارک مورد نیاز برای اثبات حرفتان داشته باشید که برای مثال مدارک دریافت حقوق (فیش واریز و... ) و مدارکی از این قبیل کافی است. در نهایت با توجه به شواهد و مدارک رای به نفع شما صادر خواهد شد. پس از آن هم می توانید از اداره کار تقاضای بازرس کنید.