اگر جواز کسب به نامم باشد آیا رد کردن بیمه در جای دیگری مشکلی دارد ؟

report گزارش

سوال شده توسط دانیال پناهی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

من مشاور املاک دارم ، اگر از دفتر مهندسی بخواد برام بیمه رد بشه ، آیا با توجه به اینکه جواز دارم مشکلی ایجاد میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط خوش نیت

profile
up
down

با سلام

خیر مشکلی پیش نمیاد،داشتن جواز کسب و کار، مانعی جهت بیمه شدن افراد در کارگاه های دیگر نیست. صرفاً متقاضیان نوع بیمه هایی که از کمک دولت استفاده می کنند، در صورت داشتن پروانه کسب، مجوز فعالیت و ... ممنوع است.