اگر صرفا در زمان بارداری بیمه رد شود، می توان مشمول بیمه زایمان شد؟

report گزارش

سوال شده توسط کوهشید خواجه در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

با سلام و احترام

من دو ماه باردار هستم اما نیستم. اگر در 7 ماه باقی مانده جایی مشغول به کار بشم و بیمه رد بشه، ایا بیمه زایمان بهم تعلق میگیره یا نه؟

ممنون از پاسخگویی شما

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

درود و وقتبخیر

حداقل سابقه مورد نیاز برای تخصیص کمک هزینه ایام بارداری در سازمان تامین اجتماعی سه ماه است. نا گفته نماند که محاسبه کمک هزینه بر اساس میانگین سه ماه آخر و حدود 65 درصد آن است.

با احترام