آیا من هم در بدهی مالیاتی شرکت درگیر هستم؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد احدی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. بنده در یک شرکت خصوصی کار می کنم و برای رتبه بندی به مدت 10 سال که در این جا بودم، مدرک تحصیلی خودم را در اختیار شرکت قرار داده بودم. حالا قصد دارم از این شرکت جدا شوم و می خواهم بدانم که ممکن است درگیر بدهی های مالیاتی شرکت باشم؟ چطور باید از این قضیه مطمئن باشم و استعلام بگیرم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سیامک

profile
up
down

درود برشما. اول این که این مورد بستگی به سمت شما در این شرکت دارد. برای مثال در صورتی که عضو هیئت مدیره این شرکت هستید تمامی مسئولیت های این شرکت به صورت تضامنی بین شما و سایر اعضای هیئت مدیره تقسیم می شود.

اما در هر صورت اگر می خواهید بدانید که آیا درگیر بدهی های مالی این شرکت هستید یا خیر باید به وسیله مدیران مجاز شرکت یعنی برای مثال مدیر عامل یا رئیس هیات مدیره اقدام کنید و درخواست صدرو برگه مفاصا حساب مالیاتی متناسب با ماده 235 را ارسال کنید.

این را هم در نظر داشته باشید که مدت مرور زمان مالیاتی 5 سال پس از انقضا مهلت ارسال اظهارنامه است؛ در نتیجه در صورت وجود بدهی مالیاتی برای سال 1400، این بدهی تا سال 1406 به وسیله اداره دارایی محاسبه و مطالبه می شود.