اگر شرکت بدهی مالیاتی داشته باشد و شرکا پرداخت نکنند تکلیف مدیر عامل چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط رضوی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. شرکت ما دو سال است که تاسیس شده اما فعالیت که منجر به درآمد بشود را نداشته ایم.اداره مالیات طبق اظهارنامه ای که ارسال کردیم ما را مشمول مالیات شناخته.در حال حاضر شرکا اقدامی جهت پرداخت نمیکنند و من مقصر شناخته شده ام.تکلیف چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد نیک اندیش

profile
up
down

با سلام. ابتدا بفرمایید مالیات مشخص شده بابت چیست و اینکه مشکل شما یک مشکل حقوقی است باید برای حل آن وکیل بگیرید تا سهم مالیات را از هر شریک بگیرد.