اگر کارفرما بدون دلیل کارمند را اخراج کند آیا حقوق به کارمند تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمدی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

با سلام

من یکسال در شرکتی حوزه نفت مشغول به کار بودم قرارداد هم امضا کردم.

6 ماه برای من بیمه پرداخت شده ، ولی بصورت ناگهانی همکاری را با بنده قطع کردند.

چون من بدون هیچ اخطار قبلی و به صورت ناگهانی اخراج شدم آیا کارفرما باید مبلغی به من پرداخت کند؟ یا حقوق همچنان پابرجاست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمدرضا انصاری فر

profile
up
down

سلام و عرض ادب

کارفرما تا پایان قرارداد حق اخراج غیر موجه را ندارد. در صورت اخراج حقوق به شما پرداخت می‌گردد.