در صورت خروج از شرکتی که با آن قرارداد دارم، ممکن است چه مشکلاتی برایم پیش بیاید؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من در شرکتی کار می کنم که با آن ها قرارداد یک ساله امضا کرده ام. اما الان به علت مشکلاتی که برایم پیش آمده از سمت این شرکت می خواهم کناره گیری کرده و از این شرکت خارج شوم. در این صورت ممکن است چه مشکلاتی برایم پیش بیاید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فاطمه کمالی

profile
up
down

درود بر شما. داشتن تعهد کاری در فرهنگ سازمانی بسیار مهم است و یکی از اصول رفتار حرفه ای است.

اگر بخواهم در این زمینه شما را راهنمایی کنم باید بگویم، در صورت تعویض حسابدار به یک سری انتقال اطلاعات به حسابدار جدید نیاز است تا شرکت مورد نظر به مشکلات آتی بر نخورد. در نتیجه زمانی که تصمیم به خروج از شرکت مذکور گرفتید، عرف آن این است که یک ماه قبل از خروج از شرکت استفانامه ی خود را تنظیم نمایید و در اختیار شرکت قرار دهید تا شرکت فرصت جایگزینی نیروی جدید را داشته باشد.