در قرارداد های پیمانکاری، مواد و مصالح به عهده کارفرما است یا پیمانکار؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام و وقت بخیر

در قرارداد های پیمانکاری برای محاسبه حق بیمه مواد و مصالح بر دوش کارفرما و اجرا به عهده پیمانکار باشد بهتر است یا تمامی موارد بر عهده پیمانکار باشد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احسان نصری

profile
up
down

درود

هر یک از موارد دستورالعمل مختص به خود را دارد و ممکن است در هر مورد حق بیمه یکی از حالات بیشتر محاسبه شود. اگر تمامی موارد بر عهده پیمانکار باشد، بایستی 7 درصد کل ناخالص کارکرد حق بیمه رد شود. بازم به ذکر است که یک نهم حق بیمه به میزان حق بیمه بیکاری اضافه می شود. در حالات دیگر حق بیمه 15 درصد کل ناخالص کارکرد محاسبه می گردد.

با احترام