اگر کارفرما به بیمه بدهی داشته باشد سوابق بیمه پرداخت نشده چه می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه زیدی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. وقتبخیر

در محل کار جدی میخواهند برای من بیمه رد کنند، اما شرکت قبلی به دلیل بدهی معوقه، بیمه های قبلی بنده رو رد نکرده است. آیا با این شرایط می توانم تغییر شعبه بدهم؟ آیا در شعبه قبلی باید بیمه رو باطل کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

عرض ادب و احترام

شما می توانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه، مطابق با ماده 148 قانون کار نسبت به واریز بیمه از سوی کارفرما از طریق دادخواست اقدام کنید. در صورت اشتغال در کارگاه جدید می توانید پس از ثبت نام بیمه نسبت به جمع آوری سوابق بیمه خود در شعبه جدید اقدام کنید.

با تجدید احترام