اگر کارفرما فرار مالیاتی داشته باشد، کارگر مسئولیتی در قبال آن دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط میثم عبدیان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. وقتتون بخیر باشه. میخواستم بدونم که آیا کارگر در قبال فرار مالیاتی کارفرما مسئولیتی دارد؟ من مدیر فروش شرکتی هستم. بنا به گفته شفاهی کارفرما، بخشی از فروش رو بدون فاکتور رسمی انجام دادم. سوال من این است که در قبال این کار من باید پاسخگو باشم یا همه ی مسئولیت ها بر عهده کارفرما هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مطهره رعیتی

profile
up
down

با سلام

خیر در این امر صرفا کارفرما مسئول است. جالب است بدانید که سوت زنی مالیاتی در ایران به تصویب رسیده است. شما می توانید این مورد را گزارش داده و از سازمان امور مالیاتی جایزه بگیرید. اما عدم افشا هم عواقبی ندارد.

بااحترام