فاکتورهای جامانده از دوره مالیاتی برا دوره بعد چه خواهد شد؟

report گزارش

سوال شده توسط میرزایی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام می خواستم بدانم در صورتی که یک فاکتور که ارزش افزوده دارد در زمان دوره مالیاتی توسط شخص گیرنده فاکتور رد شود ولی شرکت فرستنده فراموش کنم در همین دروه رد کند چه اتفاقی می افتد؟ الان این فاکتور ارزش افزوده که از دوره قبل جا مانده تلکیفش چیست؟ آیا باید بابتش جریمه پرداخت کنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی هاشمی

profile
up
down

با سلام. در صورتی که بتوانید ثابت کنید که این امر نتیجه خطای انسانی بوده و یا تقدم و تاخر در ثبت بوده و دوره های دو شرکت باهم متفاوت است، موردی ندارد؛ در غیر این صورت باید جریمه پرداخت شود.