اگر کارگر خسارتی ایجاد کند کارفرما می تواند مبلغ خسارت را از حقوق او کسر کند؟

report گزارش

سوال شده توسط پیروزفر در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید شوهر خواهر من در یک کارگاه کار میکنه و باعث خرابی یکی از دستگاه های صنعتی شده. کارفرما میتونه حقوقش رو به عنوان خسارت برای هزینه تعمیر برداره؟ ممنون میشم جواب بدید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر. اگر کارگر مقصر حادثه باشه، کارفرما میتونه خسارت رو از مازاد حداقل مزد کارگر کسر کنه و در هر صورت این مبلغ نباید بیشتر از یک چهارم مزد کارگر باشه .