لیست بیماری هایی که در بیمه تامین اجتماعی مشمول از کار افتادگی هستند

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. من لیست بیماری هایی که در بیمه تامین اجتماعی مشمول از کار افتادگی هستن رو می خواستم.

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین زاده

profile
up
down

باسلام

همچین لیستی وجود ندارد و از کار افتادگی کلی براساس شدت بیماری توسط کمیسیون پزشکی مشخص می شود.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط dabiri

profile
up
down

سلام دوست عزیز

تامین اجتماعی لیستی که شما میخواین رو نداره و تشخیص برای از کار افتادگی فرد به شکل زیر هست که توضیح میدم:

از کار افتادگی میتونه دو علت داشته باشه، حادثه یا بیماری که خود این دو هم باز از لحاظ قانون تعریف دارند.

در خصوص حادثه باید عرض کنم که، در صورتی که اتفاقی در کار به روح و یا جسم فرد آسیب وارد کنه اون موقع فرد میتونه از مزایای مربوط به مستمری ازکارافتادگی و درمان استفاده کنه.

درباره بیماری هم اگر خدایی نا کرده فردی بیماری لا علاجی بگیره که نتونه کار کنه اونوقت شامل مستمری از کارافتادگی میشه.

از کار افتادگی 3 دسته شامل: کلی، جزیی و مقطوع داره که به ترتیب کلی یعنی 66% از دست دادن توانایی و قوا، جزیی معادل 33 تا 66% از دست دادن توانایی و مقطوع 10 تا 33 درصد رو شامل میشه.

بعد از اینکه وزارت کار و تامین اجتماعی تایید کردند که حادثه حین کار بوده، شما میتونید مستمری ازکارافتادگی و درمان دریافت کنید.

اگر هم حادثه خارج از محیط کار اتفاق افتاده باشه دو شرط داره تا به شما مستمری از کار افتادگی تعلق بگیره: 1- یک سال سابقه بیمه در 10 سال گذشته داشته باشید 2- 90 روز بیمه در یک سال قبل از حادثه داشته باشید