بازنشستگی با 60 سال سن و 20 سال سابقه بیمه

report گزارش

سوال شده توسط راضیه جان نثار در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام پدر من ۶۰سال سن دارد و ۱۹سال بیمه پرداخت کرده که ۱۰سالش بیمه کارگران ساختمان است یکی دوسالش چاه کنی و آسفالت ریزی و بعضی سالهاش کارگر مرغداری و کارگر شرکت و... است آیا با پرداخت تا ۲۰سال بازنشسته میشه؟ حقوقش چطور میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

10سالی که بیمه کارگران ساختمانی است باید در سامانه جستجو کنید که به نام ایشان حق بیمه واریز شده باشد در این صورت با 20سال سابقه حداقل حقوق کامل دریافت میشود وگرنه 10روز حقوق بابت 10سال سابقه دریافت میکنند .10سال کسری را هم میتوانند خریداری کنند