آیا پرداخت حق بیمه از دو شرکت در دوسال آخر، بر روی مستمری بازنشستگی تاثیر دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط مرتضی فتاح در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام و وقت بخیر من در حال حاضر به صورت نیمه وقت در دو شرکت کار میکنم و از هر دو شرکت برای من بیمه رد میشود. اگر در دو سال آخر فقط از یکی از شرکت ها بیمه برای من رد شود، سوابق بیمه ای که در سال های قبل در شرکت دیگر هم دارم بر روی مستمری بازنشستگی تاثیر میگذارد؟ ممنونم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. میزان مستمری بازنشستگی تنها به میانگین حقوق دریافتی دو سال آخر بستگی دارد و اینکه قبل از این دو سال از یک یا دو شرکت دریافتی داشته اید و تحت پوشش بیمه بوده اید تفاوتی ندارد.