برای بازنشسگی کدام بیمه بعد از بیمه اجباری مزیت دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط فتاح در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام.

من 9 سال و 10 ماه سابقه بیمه اجباری دارم و در حال حاضر میخوام که خودم حق بیمه رو پرداخت کنم.

کدوم بیمه برای بازنشستگی بهتر هست؟

چه تفاوتی بین بیمه عمر موسسه سرمد و بازنشستگی بیمه مشاغل ازاد هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود آژند

profile
up
down

 با سلام و احترام.

با علم بر میزان سابقه بیمه ای که دارید، برای ادامه کار به صورت بیمه مشاغل ازاد یا بیمه اختیاری بایستی سنی کم تر 58 سال داشته باشید. نا گفته نماند با توجه به بررسی سابقه هر یک از بیمه ها، بیمه اختیاری رضایت بیشتری داشته است. چراکه می توانید بین حداقل و حداکثر دستمزد سال دستمزد پرداخت حق بیمه را خود انتخاب نمایید و همچنین از پرداخت سرانه درمان معاف شوید .

بی شک بیمه های اختیاری و مشاغل آزاد با توجه به افزایش سالانه توسط شورایعالی کار و پشتوانه دولت از بیمه های خصوصی بهتر هستند.

با احترام