کدام شرکت بیمه برای دریافت بیمه عمر بهتر است؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد دواتی در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

با سلام خدمت شما بنده 26 سالمه و می خوام بدونم با ماهی 50 هزار تومان پرداختی به بیمه بهتر هست که با کدوم شرکت بیمه برای دریافت بیمه عمر قرارداد ببندم؟ موارد مهم هم برای مدت، درصد افزایش سالانه و خدمات تحت پوشش هست.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط معصومه خطیبی

profile
up
down

سلام و درود. عموما قرارداد های بیمه های عمر با همین مبلغ ماهی 50 هزارتومان شروع می شود اما انتخاب این که کدام شرکت بیمه برای دریافت بیمه عمر بهتر است به عوامل متعددی بستگی دارد مانند: خدمات تحت پوشش، سن، نحوه پرداخت و ...

و باز هم شما باید خودتان بروید و ارائه خدمات، شیوه پرداخت، سطح توانگری مالی، میزان سود، میزان تایید از سمت بیمه مرکزی و... را بررسی کنید و ببینید تمایل دارید که کدام بیمه را انتخاب کنید.