برای بیمه بیکاری تا چه زمانی می تونم اقدام کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط مسلم در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. کارگاهی که من توش کار می کردم چند روزیه که تعطیل شده و من از کار بیکار شدم. می خواستم ببینم برای بیمه بیکاری تا چه زمانی می تونم اقدام کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط میلاد نظری

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز بر اساس قوانین وزرات کار و تامین اجتماعی، هر فرد تنها تا ۳۰ روز پس از بیکار شدن می تواند برای بیمه بیکاری درخواست دهد، در صورتی که واقعا قادر به مراجعه و اقدام برای این بیمه را نداشته باشید می توانید دلیل موجه خود را با ارائه مدارک لازم به اداره تعاون و کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده و برای تا مدت سه ماه برای گرفتن بیمه بیکاری مهلت بگیرید.