ساعت کار بیمه تامین اجتماعی در روزهای پنج شنبه

report گزارش

سوال شده توسط اسماعیل زاده در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من در روز پنج شنبه با بیمه تامین اجتماعی کار دارم. می خواستم ببینم آیا بیمه تامین اجتماعی در روز پنج شنبه تا ظهر باز هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نوید شایسته

profile
up
down

با سلام

در روز پنج شنبه تمام شعب تامین اجتماعی در شهر تهران بسته اند اما در شهرستان های تهران و دیگر شهرستان ها شعبه های اداره تامین اجتماعی در روزهای پنج شنبه باز می باشند.

در صورتی که در شهرستان زندگی می کنید می توانید در روز پنج شنبه به اداره تامین اجتماعی مراجعه کنید.