برای ثبت شرکت عمرانی سهامی خاص و یا مسئولیت محدود بهتر است؟

report گزارش

سوال شده توسط کاوه بشاش در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر.

بنده در حال تاسیس یک شرکت عمرانی هستم و در ابتدا قصد به عهده گرفتن کارهای کوچک برای اجرا را دارم تا در آینده بتوان کارها و پروژه های بزرگ تری بگیرم. میخواستم بدانم باید شرکتم را چه نوع شرکتی باید ثبت کنم؟ سهامی خاص و یا مسئولیت محدود و یا...؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط زینب امیری

profile
up
down

سلام دوست عزیز

انتخاب نوع شرکت بستگی به انتظارات شما از شرکتتان و آینده آن دارد. در نظر داشته باشید که شما باید بر اساس ماهیت شرکت و کسب و کارتان نوع آن را انتخاب کنید. به شما پیشنهاد می کنم برای انتخاب نوع شرکت جست و جوی بیشتری در مورد انواع ثبت شرکت ها انجام دهید و تفاوت و تشابه آن ها را بررسی کرده و سپس انتخاب کنید. البته زیاد نگران این مقوله نباشید چون با توجه به قانون جدید شما پس از ثبت شرکت هم می توانید نوع آن را تغییر دهید.

پیشنهاد من برای شما با توجه به گفته هایتان شرکت با مسئولیت محدود است.