آیا در صورت عدم تمایل به تمدید قرارداد کاری از سمت کارگر از قبل باید اعلام شود؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام

بنده در شرکتی کار میکنم که با من قرار داد یک ساله بستن. اگر نخوام باهاشون دوباره قرارداد برای سال جدید بنویسم باید زودتر بهشون اعلام کنم؟

و اینکه نامه باید تحت عنوان استعفا باشه یا عدم تمایل به همکاری؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جلال طباطبایی

profile
up
down

معمولا در قراردادها شرایط عدم تمدید یا عدم تمایل ذکر میشود و باید یک ماه زودتر به کارفرما اعلام شود و نامه عدم تمایل به تمدید رو به ایشون بدید.