برای دریافت کمک هزینه بارداری چه شرایط لازم است؟

report گزارش

سوال شده توسط زهرا شعبانی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. روز بخیر

میخواستم بدونم که برای دریافت کمک هزینه بارداری از بیمه چه شرایطی باید داشته باشیم؟

پیشاپیش مممنون از پاسخگویی به موقع شما

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

سلام. ضمن عرض تبریک، برای دریافت کمک هزینه بارداری از سازمان تامین اجتماعی می بایست شرایط زیر را دارا باشید:

دارا بودن ۶۰ روز سابقه پرداخت حق بیمه ( بواسطه اشتغال بکار) ظرف یکسال پیش از زایمان.

بیمه شده قبل از شروع استراحت مشغول به کار بوده یا در مرخصی استحقاقی باشد.

در دوره استراحت مشغول به کار نبوده و با کارفرما قطع رابطه ننموده باشد .