شرایط دریافت کمک هزینه بارداری چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط تربتی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر می خواستم ببینم شرایط دریافت کمک هزینه بارداری چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نازآفرین سلطانی نسب

profile
up
down

سلام، برای دریافت کمک هزینه زایمان از بیمه تامین اجتماعی شرایط زیر را باید داشته باشید:

1.     حداقل به مدت 1 سال سابقه پرداخت حق بیمه 60 روزه داشته باشید.

2.     حتما باید قبل از شروع مرخصی زایمان مشغول به کار باشید و یا در مرخصی استحقاقی باشید.

3.     در زمان استفاده از مرخصی زایمان به هیچ عنوان نباید مشغول به کار باشید و با کارفرما قطع ارتباط کنید.