چطور میتوان از واریزی حقوق در زمان مرخصی استعلاجی مطلع شد؟

report گزارش

سوال شده توسط عارفه حقیقی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر می خواستم بپرسم چطور می تونم وقتی در مرخصی استعلاجی هستم از واریزی حقوق این دوره اطلاع پیدا کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد دمیرچی

profile
up
down

 سلام دوست عزیز. شما می توانید ابتدا لیست بیمه ای که توسط کارفرما ارسال میشود را بررسی کنید و بعد از آن در صورت نیاز به شعبه بیمه مربوطه برای پیگیری و اطلاع یابی از هر گونه اشتباهی مراجعه کنید. در نهایت هم اگر پیگیری غیر حضوری را ترجیح می دهید می توانید از طریق سایت تامین اجتماعی اقدام کنید.