برای دوران بیکاری بیمه اختیاری بهتره یا بیمه مشاغل آزاد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. وقتبخیر.

بنده حدود 5 سال به عنوان کارشناس بخش مالی فعالیت داشتم و در حال حاضر مدتی هست که ترک کار کردم. سوال من از مشاوران محترم این هست که برای این مدت بیمه مشاغل آزاد (بیمه اختیاری 18 درصد) یا اختیاری رد کنم؟ اگه پیشنهادتون مشاغل ازاد هست، چه عنوان شغلی رو تعیین کنم که در آینده هم جز سابقه مفید محاسبه بشه؟ تحصیلاتمم مهندسی فناوری اطلاعات هست

ممنون از شما

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد برجیخانی

profile
up
down

سلام

الزامی برای بیمه اختیاری ندارین و به صورت مشاغل آزاد با عنوان شغل مهندس هم می تونید بیمتون رو رد کنید.

فقط بایستی بررسی کنید که کدوم یک از ویژگی ها و خدمات این دو بیمه برای شما مفید تر هست؟

برای سابقه کاری بعضی از سازمان های نظام مهندسی مثل نظام مهندسی صنعت و معدن، قرار داد هایی رو با بیمه تعریف می کنن که از طریق اون سازمان بیمه اختیاری 27 درصد برای افراد رد میشه. پس از این طریق هم میتونید اقدام کنید.