برای کارگران دامداری بیمه مشاغل آزاد به چه صورت هست؟

report گزارش
پروفایل
up
down

 با سلام.کارفرمای من قصابی با جواز قصابی و دامداری و تعداد زیادی گله گوسفند داره که من تو تمام این کار ها کمکشون می کنم. تمایلی به بیمه روستایی بدلیل حق بازنشستگی پایینی که داره ندارم. تحقیقاتی که انجام دادم بیمه مشاغل آزاد میتونه گزینه خوبی باشه. با وجود کارفرما عنوان بیمه ای که میتونه من رو تحت پوشش خودش قرار بده چیه؟ ردیف شغلی و عنوان شغلیم چی باید باشه؟

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی خوبتون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد برجیخانی

profile
up
down

کارفرما می تواند همراه با مدارک و مستندات شامل جواز کسب، نامه اتحادیه، اجاره نامه یا سند مالکیت و مدارک هویتی به واحد بازرسی شعبه تامین اجتماعی مراجعه و پس از دریافت کد کارگاه برای شما لیست بیمه ارسال نماید. در صورت عدم ارسال لیست از طریق کارفرما می توانید مراتب را به اطلاع واحد بازرسی شعبه برسانید تا کارفرما موظف به پرداخت حق بیمه شود. ضمن اینکه شخصا نیز می توانید بیمه مشاغل آزاد واریز نمایید .