برای محاسبه بهای تمام شده چه روش هایی وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

برای محاسبه بهای تمام شده از چه روش های استفاده میشود؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

فایفو و روش میانگین موزون روش های قابل قبول هستند.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط غزال جوادی

profile
up
down

در سیستم ثبت ادواری ، مقادیر موجودی کالا در یک تاریخ معین که معمولا پایان سال است شمارش شده و سپس با استفاده از روش قیمت گذاری طبق استاندارد شماره 8 حسابداری که شامل فایفو - لایفو - میانگین موزون - شناسایی ویژه و موجودی پایه است نسبت به تعیین ارزش موجودی کالای پایان دوره اقدام می شود.

لازم به ذکر است که در ایران استفاده از روش لایفو غیر قانونی است .

روش های مورد استفاده جهت تخصیص بهای تمام شده به موجودی مواد و کالا باید به گونه ای انتخاب شود که برای مخارجی که واحد تجاری برای رساندن کالا به مکان و شرایط فعلی آن واقعا متحمل شده است ، منصفانه ترین تقریب ممکن را فراهم کند .

برایمحاسبه بهای تمام شده موجودی مواد باید از روش های شناسایی ویژه ، فایفو و میانگین موزونی استفاده کرد.