حسابداری بهای تمام شده چه کاربردی دارد و موارد استفاده ی آن چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط عراقی زاده در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام.

حسابداری بهای تمام شده چه کاربردی دارد و موارد استفاده ی آن چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا محمدی

profile
up
down

باسلام. حسابداری بهای تمام شده نوعی از حسابداری است که توسط آن تمامی اطلاعات مربوط به به هزینه محصولات و خدمات جمع آوری می شود و همینطور روش های کاهش بهای تمام شده محصولات با استفاده از روش های تجزیه و تحلیل گزارش ها و بررسی روش های تولید، ارائه می شود. این اطلاعات ارزشمند در واقع به مدیران ارشد به جهت تصمیم گیری در رابطه با کنترل هزینه ها و برنامه ریزی های آینده ارائه می شود.

حسابداری بهای تمام شده در هر زمینه ای که بهای تمام شده موجود باشد، کاربرد دارد. این زمینه ها همچون زمینه های خدماتی (بهای تمام شده ارائه خدمات)، بازرگانی (بهای تمام شده کالای فروش رفته)، پیمان کاری (بهای تمام شده پیمان کاری)، صنعتی (بهای تمام شده کالای ساخته شده) و ... .