برای کالایی که یک شرکت وارد می کند مالیات چطور محاسبه میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط بردیا عسکری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر میخوام بدونم برای کالایی که یک شرکت وارد می کند مالیات چطور محاسبه میشه و این که در هنگام تجارت آیا مالیات براساس ارزش کالا گرفته می شود یا این که در هنگام وارد کردن کالا و فروش کالا براساس اظهارنامه این مالیات گرفته میشود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط عبید امینی

profile
up
down

میزان ۴ درصد ارزش گمرکی به عنوان مالیات علی الحساب را باید در هنگام واردات کالا پرداخت کنید و وقتی که سال مالی به پایان رسید مالیات برعملکرد شرکت را باید بپردازید که واردات انجام شده نیز بخشی از آن حساب می شود. میزان ارزش گمرکی که به عنوان مالیات علی الحساب پرداخت کردید نیز در هنگام پرداخت مالیات بر عملکرد نهایی از آن کسر می شود.