بیمه اختیاری مشاغل آزاد

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام .من بیمه اختیاری مشاغل آزاد دارم از طریق گوشی و اینترنت پرداخت میکنم .بعضی فیش‌ها 1200میزنه بعضی ها بیشتر خرداد رو 1500 زد چرا? شامل درمان هم نمی‌شود. به شعبه رفتم جوابی ندادن گفتن برو به سایت جوابشو میگیری سایت هم چیزی دستگیرم نشد باید چکار کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

وارد سایت سازمان بشوید و قسمت سابقه بیمه را پیدا کنید هرماه حقوق شما و. حق بیمه درج شده است البته باید یکسان باشد و بستگی به نوع بیمه ای که انتخاب کرده اید هم دارد 12درصد ؟18 درصد؟یا 27درصد؟