بیمه اختیاری و مشاغل آزاد

report گزارش

سوال شده توسط Reza Fardkia در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

بیمه اختیاری و مشاغل ازاد چ فرقی با هم دارند و کدوم بهتره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سعید معصومی

profile
up
down

در نوع بیمه اختیاری 26 درصد به کل خدمات تعلق می گیرد که این خدمات شامل مستمری بازنشستگی، خدمات کفن و دفن، از کار افتادگی و هزینه پروتز و اروتز می شود. اما در خدمات صاحبان مشاغل آزاد همانطور که گفته شد کلیه آنها تقسیم می شوند و بر اساس درصد به هر کدام هزینه تعلق می گیرد. تاکنون برای بیمه درمان مشاغل آزاد با 18 درصد توافق شده است که به صورت سرانه پرداخت می شود. این درصد بر اساس تصویب شورای عالی می باشد و برای هر فرد بر اساس میزان حقوق او مشخص می شود.

برای مطالعه بیشتر به مقاله زیر مراجعه کنید:

تفاوت بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد در چیست؟