بیمه بیکاری

report گزارش

سوال شده توسط رستم جلیلی در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

درود

وضعیت بیمه بیکاری متقاضیانی که علیرغم احراز اشتغال از سوی مراجع ذی ربط، بیکار می شوند و غیر ارادی بودن بیکاری آنان نیز محرز است اما حق بیمه آنان توسط کارفرما پرداخت نشده باشد، چگونه است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن وارسته

profile
up
down

باسلام

در صورت صدور رای موضوع ماده 148 قانون کار از سوی مراجع ذی ربط به استناد ماده 36 قانون تامین اجتماعی، چنانچه کارفرما از کسر حق بیمه سهم بیمه شده خودداری نماید، شخصا مسئول پرداخت آن خواهد بود. تاخیر کارفرما در پرداخت حق بیمه یا عدم پرداخت آن، به منظور رفع مسئولیت و تعهدات سازمان در مقابل بیمه شده نخواهد بود.

بااحترام