حقوق بیمه بیکاری که از سازمان تامین اجتماعی دریافت میشود بر اساس حقوق قانون کار است یا حقوق دریافتی از کارفرما؟

report گزارش

سوال شده توسط طهمورث ظهرانی در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام

لطفا سوال من رو هم جواب بدین

اگه کارگری طبق قانون اداره کار و تامین اجتماعی مشمول بیمه بیکاری به مدت 7 ماه بشه، بیمه بیکاری طبق قانون کار در 6 ماه واریز میشه یا اینکه بستگی به حقوق دریافتی از کارفرما داره؟

لطفا روش محاسبش رو توضیح بدین.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کارشناس

profile
up
down

عرض ادب و احترام

پرداخت بیمه بیکاری براساس واریزی حق بیمه از سوی کارفرما است ومعادل 55 درصد حق بیمه به شما یمه بیکاری تعلق خواهد گرفت. توجه کنید که این حق بیمه نباید کمتر از حداقل مزد قانونی باشد و به ازای هر نفر افراد تحت تکفل معادل ده درصد به حق بیمه بیکاری اضافه می شود.

با احترام