تفاوت استعفا و اخراج و بازخرید در نیروهای مسلح چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین قمری در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام می خواستم بپرسم تفاوت استعفا و اخراج و بازخرید در نیروهای مسلح چیه؟ کدوم مورد بهتر هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمزه احمدی

profile
up
down

سلام. در صورتی که در نیروهای مسلح استعفا دهید و استعفای شما توسط یگان مربوطه قبول شود از خدمت در نیروهای مسلح جدا شده و از هیچگونه مزایای بازنشستگی و حقوق نمی توانید استفاده کنید. اگر هم اخراج شوید از نیروهای مسلح در صورتی که سابقه شما بالای 15 سال باشد تمام اشخاص تحت پوشش بیمه شما از سه پنجم حقوق شما برخوردار می شوند و همچنان تحت دوشش بیمه نیروهای مسلح باقی خواهند ماند. اگر خودتان را بازخرید کنید هم در واقع به شیوه ای از استعفا استفاده کرده اید و در این صورت فقط می توانید سابقه بیمه خود را به صورت خویش فرما ادامه بدهید و یا این که از شرکت بیمه ای دیگری استفاده کنید و سابقه خود را به آن منتقل نمایید.