تفاوت حقوق بازنشستگی بیمه مشاغل ازاد و اختیاری چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط Mahsa Anvari در دسته بندی بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد

پروفایل
up
down

من می خوام بدونم در زمان بازنشستگی میزان حقوق پرداختی به بیمه مشاغل ازاد با بیمه اختیاری یکسان هست یا با هم تفاوت داره ؟ و برای اینکه در اون زمان بالاترین پرداختی رو بشه دریافت کرد چه کاری باید بکنیم؟ بنده خودم در چند شرکت استخدام بودم و بیمه اجباری داشتم و نزدیک ۱ سال هست که مشاغل ازاد هستم. می خوام بدونم بهتره تغییرش بدم به اختیاری یا نه؟ خدمات درمان برام مهم نیست ، ممنون میشم راهنماییم کنید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

بیمه اختیاری و بیمه اجباری فرقی با هم نمیکنند و بازنشستگی یکسانی دارند بیمه های اختیاری ضرایب متفاوتی دارند که با حق بیمه کمتر میتوانید بیمه شوید و تفاوتهای آنها به بازنشستگی تاثیری ندارد و در مورد از کارفتادگی و برخی مزایا اختلاف دارند به کارگزاریهای بیمه مراجعه کنید برای دریافت حقوق بیشتر در دوسال اخر حقوق بیشتری ارسال کنید هرچند در برنامه هفتم توسعه احتمال زیاد تغییر میکند