ثبت حسابداری ذخیره مالیات

report گزارش

سوال شده توسط آرزو قلیان در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام اول از اینکه ممنون بابت این فروم کاربردی و سوال و جواب های تخصصی . دوم اینکه من میخواستم بدونم ثبت حسابداری ذخیره مالیات عملکرد به چه صورت هستش؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس فرمان آرا

profile
up
down

سلام و عرض ادب.

خانم قلیان عزیز برای ثبت حسابداری ذخیره مالیات عملکرد، به میزان 25% از سود سال جاری، حساب سود و زیان جاری بدهکار میشه و ذخیره مالیات بر درآمد بستانکار.

برای انتقال سود و زیان جاری به انباشته هم، حساب سود و زیان جاری بدهکار و حساب سود و زیان انباشته بستانکار میشود.

موفق باشید.