چرا در حسابداری از مبنای تعهدی و نیمه تعهدی استفاده میشه؟

report گزارش

سوال شده توسط مجید گودرزی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

میخواستم بدونم چرا در حسابداری از مبنای تعهدی و نیمه تعهدی استفاده میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منصورنوشادی

profile
up
down

با سلام. به این دلیل از مبنای تعهدی و نیمه تعهدی استفاده می شود که مزایای بسیاری دارند.

در مبنای تعهدی همان ابتدا تمامی تعهداتی که ایجاد شده است به طور کامل شناسایی می شود؛ بعد از آن میزان تعهدات انجام شده یا ترک شده بررسی، شناسایی و درنهایت ثبت می شود. در واقع خروجی این عمل خالص تعهدات به صورت کاملا ریز شده خواهد بود.

در واقع مبنای تعهدی به این علت استفاده می شود که توان مالی شرکت و همینطور توان این شرکت برای انجام تعهداتش، به طور کامل برای استفاده کنندگان از اطلاعات مالی شرکت، شفاف سازی شود.