حق ماموریت برای کارمندی که در یک روز به دو ماموریت رفته باشد چگونه پرداخت میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط علی مرزداران در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام لطفا بفرمایید اگر یک نفر در یک روز به دو ماموریت مستقل و غیرمرتبط باهم برود، حق ماموریت برای او چگونه محاسبه میشود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. به توافق میان کارمند و کارفرما بستگی دارد اما از نظر قانونی حق ماموریت برای هر روز فقط یک بار پرداخت می‎شود و اگر کارمندی در یک روز دو ماموریت در دو محل مختلف انجام داده باشد، تنها یک حق ماموریت او محاسبه شده و به او پرداخت می‎شود.