نحوه محاسبه دستمزد روز جمعه

report گزارش

سوال شده توسط شادنوش فرهنگ در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام میشه بفرمایید دستمزد کارگران شاغل در روز جمعه به چه صورت مجاسبه میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس قهرمان

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. برای محاسبه جمعه کاری دو حالت وجود داره.

اگر کارگر روز جمعه مشغول به کار باشه و یک روز در هفته تعطیلی داشته باشه، برای محاسبه دستمزد روز جمعه برای هر ساعت کار 40% دستمزد بیشتر از دستمزد عادی دریافت میکنه.

اگر کارگر روز جمعه مشغول به کار باشه و در طول هفته هم تعطیلی نداشته باشه، برای محاسبه دستمزد روز جمعه برای هر ساعت کار 80% دستمزد بیشتر از دستمزد بیشتر دریافت میکنه.