در ثبت اشتباه پرداخت ها اگر از تعدیلات سنواتی استفاده شود آیا مشمول مالیات است؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد رضا در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام. روزتون بخیر. من در شرکتی کار می کنم که سال پیش یه صورت اشتباه تمام پرداخت های خودش رو به حساب هزینه های جاری برده و اظهارنامه اون هم مورد قبول اداره مالی شده در حالی که درآمدی نداشته. امسال به ناگاه متوجه شده که میزان زیادی از این مبلغ در واقع جزوی از هزینه های سرمایه ای در ابتدای تاسیس بوده است. میخواستم بدونم چطور میشه این هزینه ها رو دوباره برگردوند؟

این رو هم در نظر بگیرید که میزان این هزینه بسیار زیاده و اگر بخوام به طور حدودی بگم چیزی نزدیک به بیست میلیارد ریال هست. سوالم اینه که اگه از تعدیلات سنواتی استفاده بشه آیا مشمول مالیات میشه؟ ثبت حسابداری و دفاعیه برای دارایی به چه صورت است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی

profile
up
down

درود بر شما. به نظر بنده اگر که شما اظهارنامه سال قبل رو ارسال کردید و می خواهید که اون رو اصلاح کنید، تنها راه شما این است که تعدیلات سنواتی بزنید و بعد هم بر اساس آن اظهارنامه امسال رو پر کنید.

این را هم مد نظر داشته باشید، در صورتی که این شرکت درآمد نداشته باشد، مشمول مالیات نمی شود و کافیست که شما یه سند اصلاحی بزنید به این صورت:

دارایی ثابت- بد

سود و زیان انباشته - بس

به این ترتیب میزان زیان انباشه کم می شود و دارایی به شما گیر نخواهد داد.

البته چون مبلغ بالاست کار پر ریسکی هست. خیلی خوب است که با یک مشاور مالی هم صحبت نمایید.