در صورتی که بازرس برای یکی از کارمندان ترک کار رد کنید باید چه کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط جلیلیان در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بازرس بیمه پس از بازدید از محل کار ما اسم یکی از پرسنل را در لیست بیمه رد نکرده است و برای ایشان اعلام ترک کار کرده. الان باید چه کار کنیم برای آن شخص؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی رضایی

profile
up
down

با سلام. اگر بازرس بیمه این شخص را ندیده باشد و این شخص غیبت غیر موجهی داشته باشد، بازرس وظیفه دارد که اعلام ترک کار این شخص را به تامین اجتماعی بفرستد زیرا در این که این شخص در شرکت کار کند شبهه وجود دارد (به علت غیبت غیر موجه).