قوانین محاسبه بیمه سربازی در سوابق کاری چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط صفری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بنده به مدت 24 ماه و به صورت غیر متوالی و در 9 سال خدمتم را به پایان رساندم. متاسفانه سازمان خرید بیمه دوره خدمت سربازی بخاطر فاصله افتادن در این 24 ماه خدمت کارهایم را انجام نمی دهد. من الان باید چکار کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد عسگری

profile
up
down

با سلام. شما باید برای این کار حضوری مراجعه کنید و لز حوزه نظام وظیفه و یا یگان ترخیص گواهی دوره های خدمتی خودتان را دریافت کنید و به شعبه بیمه خود ببرید. متاسفانه بخاطر این که دوره سربازی شما طولانی بوده و متوالی نبوده اکان این که بشود به صورت غیر حضوری آن را محاسبه کرد وجود ندارد.