آیا امکان بخشودگی پس از صدور برگه قطعی مالیات وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا بیگدلی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. مدیرعامل شرکت ما از کارافتاده شده است و شرکت در حال انحلال است. می خواستم بپرسم آیا این امکان وجود دارد که پس از صدور برگه قطعی مالیات، بخشودگی اتفاق بیوفتد ؟

در ضمن بخشی از این مالیات برای سال های پیش بوده است و بخاطر عدم ارائه اظهارنامه و همینطور گم شدن دفاتر قانونی جریمه شده ایم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط اصغرماندنی

profile
up
down

با سلام. بخشودگی مالیاتی مربوط به شرکت هیچ ارتباطی با مدیر عامل نخواهد داشت. در اکثر شرکت ها حتی مدیر عامل ممکن است سهامدار هم نباشد که در آن صورت به هیچ عنوان ایشان ارتباطی با مالیات ندارند. بنابراین شرکت باید در جهت پرداخت بدهی مالیاتی و جرایم آن اقدام نماید.

پیشنهاد میکنم با یک مشاور مالیاتی شرایطتان را در میان بگذارید و از او راهنمایی بگیرید.