در صورتی که در لیست بیمه ترک کار برایم در دوران مرخصی زایمان رد شود چه اتفاقی میافتد؟

report گزارش

سوال شده توسط مریم کامیاب در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من دو ماه است که دارم از مرخصی زایمان استفاده می کنم اما متوجه شدم که در لیست بیمه برای من ترک کار رد شده است و ماه پس از ترک کار اسم من از لیست بیمه حذف شده است. می خواستم ببینم آیا برای بیمه من ممکن است با این شرایط مشکل ایجاد شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی سلیمانی

profile
up
down

سلام و درود. در هنگام مرخصی زایمان حتما باید کارفرما نام شما را در لیست بیمه رد کند اما کارکردتان را صفر وارد نماید. اگر کاری جز این انجام داده باشند باید لیست بیمه ارسالی اصلاح شود و در لیست بیمه ماه های بعد اسم شما در لیست قرار گرفته و کارکردتان را صفر وارد کنند.