چطور میتوان به حقوق بازنشستگی اضافه کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط یزدی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من 50 سال سن دارم و 30 سال هم سابقه کار و پرداخت بیمه. بخاطر این که مستمری و حقوق بازنشستگی بنده بسیار کم است تمایل به اشتغال مجدد دارم و می خواهم به میزان سابقه بیمه ام اضافه شود. می خواستم ببینم آیا همچین چیزی امکان دارد؟ میشود به این شیوه با حقوق بیشتری بازنشسته شد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد حسن یزدان پرست

profile
up
down

با سلام. برای این کار شما باید از بازنشستگیتان انصراف دهید و دوباره مشغول به کار شوید. اما برای دریافت مستمری جدید باید توجه داشته باشید که این مستمری با شیوه ی جدید محاسبه خواهد شد. یعنی در واقع مستمری مربوط به 30 سال سابقه شما به صورت جدا محاسبه می شود و مستمری سنوات جدیدتان به صورت جدا. در نهایت این دو باهم جمع شده و تحت عنوان مستمری بازنشستگی به شما تعلق خواهد گرفت.

البته به این نکته هم توجه داشته باشید که ممکن است که این کار افزایش چشمگیری در حقوق بازنشستگیتان نداشته باشد.