در صورتی که کارگر را اخراج کنیم چه حقوقی را میتواند مطالبه کند؟

report گزارش

سوال شده توسط احمد یوسفی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام دوستان عزیز. بنده به مدت یکسال با قرارداد و بیمه مشغول به کار بودم و الان هم دوماه از قراردادم میگذره ولی بیمه برام رد میشه. با این شرایط اگر اخراج بشم چه حقوقی رو میتونم مطالبه کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کوروش خادمیار

profile
up
down

سلام و وقت بخیر

طبق قانون قرارداد شما به مدت قرارداد قبلی به صورت ضمنی تجدید و کارفرما حق اخراج غیر موجه شما را ندارد.