در صورت اعلام ترک کار از سوی کارفرما، برقراری مستمری تامین اجتماعی چگونه است؟

report گزارش

سوال شده توسط سعادتمندی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام. وقت بخیر.

ادامه مستمری بعد از این که نامه سازمان تامین اجتماعی به کارفرما تحویل داده بشه به چه صورت هست؟

با فرض این که کارفرما، ترک کار کارگر را برج 11 اعلام کرده باشد.

پیشاپیش ممنون از پاسخگویی

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط راضیه سرشناس

profile
up
down

عرض ادب و احترام

بعد از اینکه تاریخ ترک کار شما از سوی کارفرما به سازمان تامین اجتماعی اعلام شود، می توانید به همراه لیست ماهی که در آن ترک کار داشته اید، به سازمان تامین اجتماعی واحد مستمری ها مراجعه و نسبت به برقراری حقوق با ارائه مدارک هویتی خود و سایر اعضای خانواده و در صورت تاهل با سند ازدواج اقدام کنید.