محاسبه سختی کار در بازنشستگی به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط ماهفر داورزنی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام.

خسته نباشید.

من 8 سال سابقه کار دارم و چون مشمول سختی کار هست، جمعا 16 سال سابقه کار برام محاسبه میشه. این موضوع برای سال 84 هست و پایه حقوق کارگری رو براش در نظر بگیرید.اگه الان حقم رو بخوام مطالبه کنم چقدر میشه؟

ممنون از پاسخگوییتون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سحر عامری

profile
up
down

با سلام و احترام

منظور شما پرداخت حق بیمه چهار درصدی کارکرد در کارهای سخت و زیان آور است. محاسبه ان براساس مبلغ مستمری بازنشستگی شما انجام میشود. یعنی در ابتدای امر شرایط بازنشستگی شما محرز و مبلغ مستمری مشخص میشود و بعد از ان مبلغ 4درصد اعلام میگردد.